Q5

Spreman za svaki trenutak Novi Audi Q5

Nemojte ništa prepustiti slučaju. Bez obzira je li riječ o udobnosti, stilu ili dinamici: Audi Q5 oduševljava već od prvog trenutka. Nastup mu je izražajan, pogon snažan, tehnologije revolucionarne. A Vaše su mogućnosti svestrane. Svaki dan iznova - sa novim Audi Q5.

Audi Q5 multimedijalna galerija

Karakteristike novog Audi Q5.

Stvoren da pokreće.

Svaki detalj Audija Q5 odiše karakterističnim Q dizajnom te utjelovljuje dinamiku i suverenost, kao što su markantan poklopac motora ili ravno padajuće krovne linije, vanjski retrovizori postavljeni na liniju ramena te uske linije prozora.

Sve u vidnom polju.

S opcionim Audi virtuelnim kokpitom napredak će postati vidljiv. Potpuno digitalni kombinovani instrument s 12,3" displejem visoke rezolucije u boji prikazuje brojne informacije relevantne za vozača. Od brzine i navigacionog sistema sve do komunikacije - možete odabrati među raznim mogućnostima prikaza. Veliki, elegantni 8,3" displej u boji opcionog MMI navigacionog sistema plus oduševljava svojom preglednošću i jednostavnim načinom rukovanja.

Audi Matrix LED-glavna svjetla

Audi Q5 već izdaleka oduševljava svojim opcionim Audi Matrix LED glavnim svjetlima. LED svjetla za dnevnu vožnju su jedinstvena. Dinamični pokazivači smjera ne mogu se previdjeti. Kamera koja unutar granica sistema prepoznaje vozila koja se nalaze ispred vlastitog ili dolaze iz suprotnog smjera je nezamjenjiva. Glavna se svjetla u tren oka prilagođavaju svakoj situaciji, a uz njih će napredak biti jasno vidljiv.

Pogon i ovjes

Spreman za gotovo svaki teren - i izazove budućnosti: otkrijte pogon na sve točkove quattro, koji u 4-cilindarskim modelima povezuje efikasnost i sigurnost zahvaljujući novoj ultra tehnologiji. Opciono zračno vješanje istovremeno prilagođava amortizacioni silu svakog točka određenomu terenu i stilu vožnje.

Audi Q5 unutrašnjost

Unutrašnjost novog Audija Q5 usmjerena je na vozača i nudi pregršt prostora za individualnost zahvaljujući povećanom međuosovinskom razmaku. Od kvalitetnih materijala poput opcione kože Feinnappa preko istaknutih boja do osvjetljenja, na raspolaganju Vam stoje brojni detalji. U tami će opcioni paket ambijentalnog osvjetljenja postavljati akcente zahvaljujući izboru od 30 različitih boja. Osvjetljavaće čak i ukrasne letve u instrument-tabli.